Leuk dat je contact wilt opnemen met mij. Ik help je graag bij het verwezenlijken van jouw perfecte reis.

Heb je een vraag of opmerking bel mij dan gerust op 06-17419840. Wil je liever dat ik contact met jou opneem vul dan het onderstaande formulier in.

    Goulmy travel is het mobiele reisbureau voor iedereen uit : Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Beinsdorp, Lisserbroek, Hillegom, Lisse, De Zilk, Vogelenzang, Aerdenhout en Bennebroek.

    Onze reizigers komen er in een razend tempo achter dat zij via een reisadviseur, zonder extra kosten, een reisvoorstel op maat krijgen. Waar en wanneer het hen uitkomt.  Reisadvies wordt op deze manier ook steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving en dat vinden wij prachtig!

    Op de achtergrond zorgen wij er als organisatie voor dat onze reisadviseurs zo goed mogelijk worden ondersteund. Niet alleen door het afhandelen van de door hen geboekte reizen, maar ook door het ontwikkelen van innovatieve, inspirerende verkooptools, eigen events en state-of-the-art trainingen. Zo houden onze deskundige adviseurs zoveel mogelijk tijd over om te doen waar ze goed in zijn: verwachtingen van onze reizigers overtreffen, elke dag opnieuw. Op Trustpilot worden we beloond met een klanttevredenheidsscore van 4,9 op 5.

    Personal Touch Travel