Graag stel ik mij persoonlijk voor

Hoi, mijn naam is Iris Goulmy en samen met mijn man en 2 kinderen ben ik woonachtig in Nieuw-Vennep. Mijn passie voor reizen is in 2008 ontstaan toen ik voor 4 maanden naar Curaçao vertrok om vervolgens 8 maanden als backpacker door Zuid-Amerika en Australië te reizen. De landen, die ik in Zuid-Amerika heb bezocht, zijn Ecuador, Peru, Bolivia, Brazilië en Argentinië. Daarnaast was een bezoek aan de Galapagoseilanden als een kers op de taart. Wat een prachtige landen met elk zo zijn eigen verhaal. Zo heeft Australië ook een eigen verhaal, daar heb ik kennis mogen maken met de immens uitgestrekte outback, de Great Ocean Road en zeker niet te vergeten de vriendelijke Aussies. In de zomer van 2019 heb ik samen met mijn gezin een prachtige rondreis gemaakt van bijna 6 weken door West-Canada. En in 2022 hebben wij een rondreis gemaakt door Zuid-West Amerika. Met een camper zijn wij zowel door Canada als Amerika gaan reizen, wat een heerlijk gevoel van vrijheid in een prachtige natuur.
 
Wat een wonderlijke wereld: adembenemend!

Het jaar 2018,

was voor mij persoonlijk een zeer bewogen jaar. Het jaar bestond uit afscheid nemen, maar ook nieuwe stappen zetten voor de toekomst.

Wanneer de mogelijkheid zich aandoet, waarom dan niet kiezen voor iets waar je altijd zo blij van wordt. Het luisteren naar andermans reisverhalen en de reis welke ik in 2008/2009 heb gemaakt, heeft mij doen besluiten om te gaan werken in de reisbranche.

Zonder diploma is het lastig om een baan aangeboden te krijgen in de reisbranche. Dat is in vele branches niet anders. Gelukkig kwam Personal Touch Travel op mijn pad terecht. Een franchiseorganisatie die het mensen mogelijk maakt om vanuit de reisbranche als zelfstandige aan de werk te gaan. Nu kom ik niet uit de reisbranche, maar daar heeft Personal Touch Travel een uitstekende oplossing voor; Personal Touch Academy.

Hier kunnen mensen van buiten de reisbranche beginnen aan hun zelfstandig reisadviseur avontuur. En ik dus ook.

Wat ik voor jou kan betekenen

nog invullen

Ben jij op zoek naar een strandvakantie, een rondreis, een stedetrip, een wintersportvakantie
 of een meerdaags teamuitje?

Vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan:

Mijn persoonlijke en zakelijke reizen

Curaçao

Ecuador

Peru

Amazone, Brazilië

Argentinië

Australië

Tazmanië

Canada

Portugal

Ras al Khaimah

IJsland