Graag leg ik je uit hoe het werkt wanneer jij besluit ‘het geregel’ van het organiseren van jouw vakantie of zakelijke reizen uit handen geeft.

Kennismaken

Heb jij vakantieplannen of wil jij je zakelijke reizen uit handen geven, neem dan contact met mij op. In overleg bepalen wij de locatie en het juiste tijdstip. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw vakantieplannen of zakelijke reizen.

Opstellen reisvoorstel

Na het bespreken van jouw specifieke wensen werk ik deze uit en maak een reisvoorstel op maat. Het voorstel ontvang je van mij via de mail, waarnaar wij het reisvoorstel telefonisch kunnen bespreken. Geen probleem wanneer er aanpassingen uitgevoerd moeten worden. Het is jouw reis, dus alles moet naar wens zijn.

De boeking

Op het moment dat je helemaal tevreden bent met het reisvoorstel en jouw akkoord is door mij ontvangen, wordt het voorstel omgezet in een boeking. Zodra alles voor je geboekt is, krijg je de boekingsbevestiging toegestuurd met een betaallink voor de aanbetaling.

Op reis!

De reisbescheiden kom ik, indien mogelijk, graag persoonlijk langsbrengen. Mocht je tussendoor nog vragen hebben, dan kun je altijd bij mij terecht. Aan jou om alleen nog de eer om je koffers te pakken en te gaan genieten van je reis.Omdat ik geen vaste werktijden heb, ben ik flexibel om met jou af te spreken. Dat kan bij jou thuis of bij jou op kantoor. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij mij op kantoor in Nieuw-Vennep. Een groot voordeel is dat je één vast aanspreekpunt hebt. Ik ben er voor jou vanaf het moment van oriënteren tot het moment dat je terugkomt van je reis. Jij kan je in de tussentijd bezig houden met o.a. je werk, je gezin en je vrienden.

Door samen te werken met bekende touroperators en lokale leveranciers ga ik voor jou aan het werk om jouw wensen te verwerken in een mooi reisvoorstel.

Wat is mijn verdienmodel ?

Een vraag die mij vaak gesteld wordt; ‘Wat is nu jouw verdienmodel?’
Mijn verdienmodel werkt niet anders dan bij andere reisbureaus. Wij werken allemaal op basis van commissie.

Omdat ik met Goulmy Travel aangesloten ben bij Personal Touch Travel, zijn er met de Nederlandse, Internationale en lokale leveranciers afspraken gemaakt welke commissie zij bij iedere boeking afdragen aan Personal Touch Travel. Een voorbeeld hiervan is een boeking bij TUI, bij mij betaal je hetzelfde bedrag als bij TUI. Bij het boeken van je reis bij Goulmy Travel maak je gebruik van alle voordelen welke ik met Goulmy Travel jou kan bieden.

Wil je meer weten over ‘hoe het werkt?’ en welke voordelen het voor jou heeft om via Goulmy Travel jouw reis te laten verzorgen? Neem dan contact met mij op en ik leg het je graag uit.