Waar ga jij heen op huwelijksreis?
Een trouwerij is voor velen de mooiste dag van hun leven, het begin van een prachtig liefdesleven samen. En laat deze bijzondere gebeurtenis nu traditioneel worden afgetopt met een reis of vakantie naar een droombestemming. Voor het ene stel kan dat een geweldige strandvakantie zijn op Mauritius, voor de ander is dat wellicht een sneeuwavontuur in Fins Lapland.

Na het voltrekken van een huwelijk gaan veel bruidsparen op huwelijksreis. Het lijkt er bijna op dat deze twee momenten aan elkaar verbonden zijn. Veel bruidsparen vinden de huwelijksreis daarom een belangrijk onderdeel van het trouwen.

Mijn advies als Weddingplanner van Trouwhartig kan ik alle bruidsparen het volgende advies geven;

– Gun jezelf de tijd om bij te komen van alle geweldige indrukken tijdens en na de bruiloft.
– Zorg dat je op een rustig moment je koffer kunt inpakken, waardoor je niets kunt vergeten en met een ontspannen gevoel op reis gaat.
– Geef de organisatie van je huwelijksreis uit handen, net als de organisatie van je huwelijk.

Meteen op huwelijksreis of op een later moment?
Mijn ervaring is dat veel bruidsparen erg moe zijn na de bruiloft. Meer dan logisch natuurlijk, want zij zijn samen met mij, als hun weddingplanner, velen maanden bezig geweest met alle voorbereidingen van hun huwelijksdag.
Mijn ervaring is dat de bruidsparen allemaal anders denken over ‘het moment’ van vertrek naar hun vakantiebestemming. Als weddingplanner adviseer ik mijn klanten daar graag over. Uiteindelijk is het belangrijk dat het voor hen goed aanvoelt en een prachtige tijd tegemoet gaan .

Simone van Es, Weddingplanner Trouwhartig
Goulmy Travel Huwelijksreizen