De wereld is zo mooi en dient zeker door iedereen ontdekt te worden. Iedereen doet dat op een manier dat bij zich past. Europa of buiten Europa, met de auto of het vliegtuig, met de tent of een camper, er is van alles mogelijk. Het lezen van reisbladen over je favoriete land of continent is heerlijk om ideeën op te doen voor die ene reis welke je graag wilt maken. Maar het maken van een keuze over je volgende bestemming kan heel lastig zijn. Zelf ben ik tijdens mijn vakanties al aan het dromen over de volgende reis welke ik graag wil maken. Volgens mij heb ik een beetje last van ‘wegwee’, zoals Ap Dijksterhuis dat zo mooi omschrijft in zijn boek ‘Wie [niet] reist is gek’. Maar ja, wie niet….

Iedere maand plaats ik hier een reisbestemming welke je kunt gebruiken als reisinspiratie. Wie weet helpt deze reisinspiratie je om je volgende reisbestemming te bepalen. Je ‘To Go To’-lijst wordt misschien wel langer, maar persoonlijk denk ik dat het langer worden van je ‘To Go To’-lijst niet zo erg is. Een keuze maken uit die lijst kan wel lastig zijn. Uiteraard help ik je daar graag bij.

Canada vanuit de trein

Canada

Voor liefhebbers van eindeloze bossen, ruige rotsen, woeste rivieren, gletsjermeren en een indrukwekkend wildlife is Canada een vervulling van alle dromen. Met een auto of camper kun je in 2 a 3 weken een deel van het land zien. Wil je meer zien? Dan is een treinreis door Canada een geweldige oplossing!
https://goulmytravel.nl/canada-beleven-vanuit-de-trein/

Roadtrip door Alaska

Alaska

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid door het maken van een roadtrip in Alaska. Oneindige natuur, ruige landschappen, hoge besneeuwde bergen, prachtige meren, gletsjers en honderden kilometers rijden zonder iemand tegen te komen. Dat is Alaska. Wil je oog in oog staan met wilde dieren zoals beren en bijzondere vogels of walvissen in het wild spotten? Ook dat is Alaska.
https://goulmytravel.nl/roadtrip-door-alaska/

IJsland

Ondanks dat IJsland geen snelwegen kent is het bij uitstek een geschikte bestemming om heerlijk met een huurauto het eiland te verkennen. Het is een adembenemend mooi land met een afwisselende landschap en spectaculaire watervallen. Wees wel voorbereid, het zou zomaar kunnen dat je in de file terechtkomt door gigantische aantallen overstekende schapen!
https://goulmytravel.nl/ijsland/

Historisch Europa

Europa is de bakermat van de westerse cultuur. Niet gek dus dat we tot op de dag van vandaag kunnen genieten van al deze historische rijkdom. Wij maakten een selectie van 7 verrassende bestemmingen in Europa met een historisch tintje.
https://goulmytravel.nl/historisch-europa/

Egypte

Piramides, hiërogliefen, farao’s, stranden, woestijnen, de Nijl. Er is zoveel te zien in Egypte dat je altijd tijd tekort komt!
https://goulmytravel.nl/egypte/